Facebook för företag 1

Är du en av dem som kollar Facebook var tionde minut? Då vet du vilket genomslag vissa företag och produkter har. Är du inte en av dem så kommer du snart bli – för att kolla hur det går för ditt eget varumärke! Varför ser du vissa annonser gång på gång men ingen som helst reklam för Agdas garnbutik? Vi lär dig knepen. Kom igång och tjäna pengar med hjälp av Facebook!

Nå dina mål

Detta är en praktisk kurs i en liten grupp. Den är anpassad för dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook och som nu vill sätta i gång på riktigt. Stärk ditt varumärke och tjäna pengar på din Facebooksida.

Vi lär dig följande

Du som befinner dig på en högre nivå kunskapsmässigt bör titta närmare på Facebook 2- eller Instagram-kurserna. Vi har även andra kurser i digital kommunikation.

Varje kursdeltagare får tillgång till vår mycket omtyckta Alumni-grupp på Facebook med fler än 600 medlemmar, där man kan ställa frågor till våra experter och även övriga kursdeltagare.

Förutsättningar

Du jobbar över WiFi på egen dator.
Klockslag: 08:45-16:00
Investering: 6 450 kr exkl. moms. Lunch och fika ingår.

Kursledaren Rickard Eriksson

Kommunikationsgurun och serieentreprenören Rickard Eriksson har arbetat med kommersiell kommunikation i sociala medier i 20 år. Han grundade själv världens första sociala medium på webben – LunarStorm, och är lika djupt fascinerad av sociala medier än idag. Nu som medgrundare av Nischad Utbildning där han utbildat 600+ företag. Du finner självklart Rickard på Facebook, där han följs av 15 000 personer.

Röster från tidigare deltagare

Johanna Rosén

Jag har gått Facebook steg 1 och har fått jättemånga konkreta tips och trix på hur jag ska kunna optimera företagets facebookflöde och nå min önskade målgrupp. Rickard har en gedigen kunskap samt förmågan att lära ut på rätt nivå. Redan innan första fika pausen hade man fått massa saker med dig som man ville hem och sätta igång med. Jag ser fram emot att få fördjupa mig i steg 2 framöver.

Mikaela Tjärn

Toppen utbildning, en massa matnyttigt under en lärorik, rolig och inspirerande dag!

Mikaela Fenner Alsin

En mycket bra och praktisk utbildning med handfasta råd som direkt kan användas i verksamheten. Kursledaren Richard är mycket inspirerande, kunnig och bjuder på sig själv. En kurs jag varmt kan rekommendera!

Lena Hallebjörk

Gick FB steg 1 med Rickard i Luleå igår, den 14/11. Jag är jättenöjd med kursen. Den gav många konkreta tips och råd på hur vi skall kunna nyttja vår FB-sida på ett mer konstruktivt och lönsamt sätt. Jag är inte speciellt duktig på att använda sociala medier och är så långt ifrån ett "datasnille" man kan komma. Men det var lätt att följa med och förstå. Nu börjar det verkliga jobbet, att låta kreativiteten flöda och på ett smart sätt posta på sidan sådant som är intressant för våra följare att läsa och dessutom att knyta fler följare till oss. Tack för en toppen kurs :)

Malin Jansson

Perfekt nivå för mig, som ligger på medelnivå rent generellt vad gäller sociala medier överlag, en del hade jag koll på men det mesta kommer verklgen hjälpa mig i mitt arbete att skapa en strategisk plan för mitt arbete som marknadsansvarig. Stor hjälp i långsiktigt arbete med många bra tips och detaljer "att tänka på". Tack för en mycket givande dag!