56

Facebook-analys av

Epok i Köping AB

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Epok i Köping AB, baserad i Köping i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Epok i Köping AB publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
51
Frekvens
59
Följare
2,2K
Interaktioner
3,1K
Interaktioner per inlägg
34,3
Interaktioner per följare
1,4
Inlägg per vecka
3,4

Vinnarinlägg

Epok i Köping AB

Hej, kära kunder! Idag kom äntligen våran nya leverantör ERNST. Så mycket fina grejer..... Vi packar upp för fullt så kom in och kika på allt. Imorgon lördag håller vi öppet 10-15 Hjärtligt Välkomna önskar tjejerna på Epok.

195 interaktionspoäng på 2 151 följare
Epok i Köping AB

Vi hälsar Mia välkommen till vårt glada gäng på Epok. Mia har stor erfarenhet av inredning och driver även ett eget företag som inredningskonsult. Kul tycker vi och hoppas att hon kommer trivas!

85 interaktionspoäng på 2 151 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Epok i Köping AB

Nyheter i butik, från By Rydéns. Bilder lånade av By Rydéns Välkomna till oss på Epok!

3 interaktionspoäng på 2 151 följare
Epok i Köping AB

Advent och julen närmar sig med stormsteg...har ni börjat med julklapparna än? Julklapps tips från oss på Epok, vi har några set med Global knivar kvar, nedsatta till 2099kr ( ord pris 2799kr) passa på att köpa en knivslip som passar alla knivar, 299kr ( ord pris 399kr). Välkomna önskar…

7 interaktionspoäng på 2 151 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

På EPOK hittar Du det lilla extra till hemmet ! Inredning, presentartiklar och ett stort utbud av Te -och Kaffesorter på lösvikt mm... Välkommen önskar Cristina med personal