57

Facebook-analys av

REKYL

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från REKYL, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. REKYL publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,2 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
53
Frekvens
61
Följare
3,4K
Interaktioner
11,9K
Interaktioner per inlägg
112
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
4,2

Vinnarinlägg

REKYL

Idag hedrar vi minnet av officerarna och veteranerna Kapten Johan Palmlöv och Löjtnant Gunnar Andersson samt den afghanske tolken Muhammad Shabab Ayoulay som stupade 7:e februari 2010, Afghanistan (FS18) ????. Tack för er insats Johan, Gunnar och Muhammad - Basker av. Vila i frid. Våra tankar…

700 interaktionspoäng på 3 424 följare
REKYL

Once you pop - you can’t stop ???? #MilPopArt

579 interaktionspoäng på 3 424 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

REKYL

Ikväll 21.00 packar vi hop butiken och börjar producera Veteranöls-tischorna ???? Passa på att beställa ditt exemplar på rekyl.org ????

9 interaktionspoäng på 3 424 följare
REKYL

Kampanjen med posters för veteraner är stängd. Tack alla ni som handlat, delat och uppmuntrat oss ❤️. Nu blir det hårt jobb i saltgruvan en tid framöver ????????. Det här var den sista kampanjen för i år. Men var så säkra. Det kommer nya, absolut roliga och alldeles livsnödvändiga…

13 interaktionspoäng på 3 424 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Dedikerad till veteraner och bröder & systrar i tjänst. Rekyl.org