53

Facebook-analys av

CERTEGO i Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från CERTEGO i Sverige, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*53, vilket är 5 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. CERTEGO i Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,9 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
51
Följarskara
51
Frekvens
45
Följare
1,7K
Interaktioner
242
Interaktioner per inlägg
11,0
Interaktioner per följare
0,1
Inlägg per vecka
0,9

Vinnarinlägg

CERTEGO i Sverige

Visst är det roligt att jobba på ett företag som växer? Det gör CERTEGO. Och vi ser att hela säkerhetsbranschen går bra! Vill du jobba med oss? #certegosverige #ledigajobb

Lediga jobb

CERTEGO vill attrahera de bästa sökande och medarbetarna. Här hittar du alla våra lediga tjänster.

24 interaktionspoäng på 1 688 följare
CERTEGO i Sverige

Lärling eller junior Låstekniker söker vi nu i Växjö! Möjlighet för dig som vill starta din karriär i säkerhetsbranschen! Känner du någon som skulle passa? Berätta gärna om jobbet! #certegosverige #säkerhet #säkerhetsbranschen #ledigajobb

19 interaktionspoäng på 1 688 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

CERTEGO i Sverige

Fina grejer installeras på Quality Hotel Royal Corner! Så här skrev de på sin Facebook-sida: NYCKELN TILL FRIHET Nu är låsbytet i full gång och om några veckor kommer du att kunna använda din mobil som rumsnyckel! För du är väl medlem och har vår app? ????????????…

0 interaktionspoäng på 1 688 följare
CERTEGO i Sverige

Sverige: Ledigt jobb i Kristianstad, bli vår Säkerhetstekniker! Inte jobbet för dig? Berätta för ditt nätverk! #certegosverige #säkerhet #säkerhetsbranschen #ledigajobb

0 interaktionspoäng på 1 688 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

CERTEGO – ett rikstäckande säkerhetsföretag med stark lokal förankring