55

Facebook-analys av

CERTEGO i Sverige

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från CERTEGO i Sverige, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*55, vilket är 10 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. CERTEGO i Sverige publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
52
Frekvens
50
Följare
1,7K
Interaktioner
551
Interaktioner per inlägg
13,4
Interaktioner per följare
0,3
Inlägg per vecka
1,0

Vinnarinlägg

CERTEGO i Sverige

Idag säger vi varmt välkommen in i CERTEGO-familjen till AB Luleå Låskonsult! Vilken härlig nyhet! #certegosverige #säkerhet

CERTEGO AB förvärvar AB Luleå Låskonsult

CERTEGO AB har med tillträde den 3 juli 2018 förvärvat AB Luleå Låskonsult.

43 interaktionspoäng på 1 691 följare
CERTEGO i Sverige

Nu startar vi CERTEGO Academy! En unik yrkesutbildning för dig som snabbt vill få fart på din karriär! Som deltagare och trainee har du en visstidsanställning, med stora möjligheter till en tillsvidareanställning efter avslutad trainee-period! Läs mer och sök redan idag på vår hemsida!…

CERTEGO Academy

Vill du arbeta inom säkerhetsbranschen? CERTEGO erbjuder en unik utbildning.

33 interaktionspoäng på 1 691 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kungsbacka 24 oktober, Skövde 8 november, Stockholm 20 november eller Norrköping 21 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

CERTEGO i Sverige

Fina grejer installeras på Quality Hotel Royal Corner! Så här skrev de på sin Facebook-sida: NYCKELN TILL FRIHET Nu är låsbytet i full gång och om några veckor kommer du att kunna använda din mobil som rumsnyckel! För du är väl medlem och har vår app? ????????????…

0 interaktionspoäng på 1 691 följare
CERTEGO i Sverige

Nu söker vi arbetsledare till CERTEGO till Stockholm Norrort. Här får du en viktig roll med stor frihet att planera och organisera ditt arbete! #ledigajobb #certegosverige #arbetsledare

Logga in

Vi ber dig observera att våra Logga in-sidor är endast riktade till vissa av våra kunder som har ett avtal om detta.

2 interaktionspoäng på 1 691 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Underlaget för denna analys hämtades från Facebook för 41 h sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

CERTEGO – ett rikstäckande säkerhetsföretag med stark lokal förankring