62

Instagram-analys av

VIK Västerås HK

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från VIK Västerås HK, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*62, vilket är 25 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. VIK Västerås HK publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,3 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
60
Följarskara
54
Frekvens
65
Följare
4,5K
Interaktioner
14,9K
Interaktioner per inlägg
363
Interaktioner per följare
3,3
Inlägg per vecka
5,3

Vinnarinlägg

VIK Västerås HK

Firar 3 poäng med ett mackstopp i Mariestad! Härlig seger som innebär att vi är klara för PO2. Vi tackar våra extremt magiska fans för ett galet bra stöd!???????? #vikhockey #tillsammans

715 interaktionspoäng på 4 471 följare
VIK Västerås HK

VIK besegrade idag Borlänge HF med 4-3 efter straffar. Segern innebär att VIK tar över serieledningen. Serieledare är även VIK J20 som i kamp med Sveriges bästa juniorlag toppar Superelit top-10 efter seger idag borta mot Djurgården. En härlig gulsvart hockeylördag!

714 interaktionspoäng på 4 471 följare

Förlorarinlägg

VIK Västerås HK

Laguppställning för dagens match mot Örnsköldsvik, nedsläpp 16.00. Kan du inte närvara på plats så sänder vi matchen här - play.staylive.se/vikhockey/

164 interaktionspoäng på 4 471 följare
VIK Västerås HK

Laguppställningen för eftermiddagens match hemma mot Kalix HC, nedsläpp 16.00. För dig som inte kan närvara så sänder vi matchen här - https://play.staylive.se/vikhockey/l/5147

173 interaktionspoäng på 4 471 följare

Interaktioner per inlägg

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.