44

Instagram-analys av

Lövparkens Trädgård

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Lövparkens Trädgård, baserad i Fagersta i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*44, vilket är 12 % sämre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Lövparkens Trädgård publicerar ett inlägg igenomsnitt 0,0 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
55
Följarskara
50
Frekvens
0
Följare
1,1K
Interaktioner
8,6K
Interaktioner per inlägg
57,4
Interaktioner per följare
8,1
Inlägg per vecka
0,0

Vinnarinlägg

Lövparkens Trädgård

Lördag!????????????laddade med nya buketter????????, välkommen till oss mellan 10-14????#lövparkens #lördag #mars

72 interaktionspoäng på 1 052 följare
Lövparkens Trädgård

Fredag!????????????#lövparkens #fredag #mars##????

67 interaktionspoäng på 1 052 följare
Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Göteborg 6 november, Stockholm 7 november, Malmö 13 november eller Norrköping 29 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Lövparkens Trädgård

En ny härlig vecka med massor av Påsknytt!!????????????#lövparkens #vårnytt #påsk

13 interaktionspoäng på 1 052 följare
Lövparkens Trädgård

Sofia gör så mycket fina vårkransar idag!????????????#lövparkens #vårkransar #fredag

41 interaktionspoäng på 1 052 följare

Interaktioner per inlägg

Underlaget för denna analys hämtades från Instagram för 7 mån sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.