57

Facebook-analys av

Västerås BK Brottning / Wrestling

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Västerås BK Brottning / Wrestling, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*57, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Västerås BK Brottning / Wrestling publicerar ett inlägg igenomsnitt 3,5 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
52
Frekvens
59
Följare
1,4K
Interaktioner
2,1K
Interaktioner per inlägg
49,2
Interaktioner per följare
1,5
Inlägg per vecka
3,5

Vinnarinlägg

Västerås BK Brottning /…

Det räckte till en meriterande silvermedalj???? Vi gratulera Marcus till en mycket lyckad turnering.

109 interaktionspoäng på 1 397 följare
Västerås BK Brottning /…

Ali har tagit med sig ett starkt gäng som ska kämpa sig till fina prestationer i anrika Stålfejden i Sandviken. Lycka till allihop.???????????? ♀️

82 interaktionspoäng på 1 397 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Västerås BK Brottning /…

Här en länk där vi kan följa Albin och Markus i Cup Haparanda

7 interaktionspoäng på 1 397 följare
Västerås BK Brottning /…

Med lite tur så kommer det ett till Team USA till Mälarcupen i höst!

12 interaktionspoäng på 1 397 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkommen till Västerås BKs officiella Facebook-sida.