56

Facebook-analys av

Strömsbacka

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Strömsbacka, baserad i Sala i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 13 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Strömsbacka publicerar ett inlägg igenomsnitt 2,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
55
Följare
1,5K
Interaktioner
1,3K
Interaktioner per inlägg
19,7
Interaktioner per följare
0,9
Inlägg per vecka
2,4

Vinnarinlägg

Strömsbacka

???? ♻Då slänger vi upp ett inlägg med vad som finns just nu på Strömsbacka igen då ???????? ????Då vi fortfarande drunknar i böcker o tidningar så fortsätter vi med 2kr på alla böcker o tidningar hela veckan!! ???? ????Välkomna till Ladan ???????? ????♻ Throwing up another post…

48 interaktionspoäng på 1 473 följare
Strömsbacka

Fotografi/photograph Soulful Artz

41 interaktionspoäng på 1 473 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 1)
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Kungsbacka 24 oktober, Skövde 8 november, Stockholm 20 november eller Norrköping 21 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Strömsbacka

Stora protester – Heby kommun startar second hand-butik som slår ut Solrosen

Heby kommun startar en egen second hand-butik med daglig verksamhet, som ersätter Solrosen i...

3 interaktionspoäng på 1 473 följare
Strömsbacka

????♻️ Vad sägs om halva priset på alla möbler o lampor veckan ut!! ???? Kom o kolla vad vi har!! ???? ????♻️ How about half price off on all furniture and lamps this week out!! ???? Come and check out what´s in store!! ???? …

4 interaktionspoäng på 1 473 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Underlaget för denna analys hämtades från Facebook för 3 v sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Det du behöver någon annan har över! Vi återvinner, fixar & skapar! Gilla den Röda Ladan i Sala Du oxå!