59

Facebook-analys av

Gullvivans Blommor i Fagersta

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Gullvivans Blommor i Fagersta, baserad i Fagersta i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*59, vilket är 18 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Gullvivans Blommor i Fagersta publicerar ett inlägg igenomsnitt 6,9 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
71
Följare
2,1K
Interaktioner
15,9K
Interaktioner per inlägg
89,7
Interaktioner per följare
7,4
Inlägg per vecka
6,9

Vinnarinlägg

Gullvivans Blommor i Fagersta

ADVENTSTÄVLING!???????? OBS! Tävlingen avslutad! Vi lottar ut dessa 3 jättevackra glasljuslyktor! Det du behöver göra för att deltaga i tävlingen är: ????1. Gilla/dela detta inlägg ????2. Gilla vår fb-sida (om du inte redan gjort det) Tävlingen avslutas torsdag kväll. Vinnaren hämtar…

927 interaktionspoäng på 2 136 följare
Gullvivans Blommor i Fagersta

Celebert besök i butiken!???? Världens absolut gulligaste OS-medaljör!???? Fagersta-Norbergs stolthet!????Jättekul! GRATTIS FRIDA till guldet!!???????????? #fridahansdotter

453 interaktionspoäng på 2 136 följare
Kurstipset: Facebook för företag (steg 2)
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Malmö 26 september, Stockholm 1 oktober, Göteborg 2 oktober eller Stockholm 6 december.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Gullvivans Blommor i Fagersta

Morr´nmorr´n torsdag!???? Kör på bara, imorgon är det FREDAG!????????

23 interaktionspoäng på 2 136 följare
Gullvivans Blommor i Fagersta

Så här i Adventstider kan det vara bra att veta att vi har s.k. självslocknande blockljus!???? Så man slipper vara så rädd för att glömma ljusen!????????(de gick ju slut till 1:a Advent, men nu har vi fått påfyllning)

23 interaktionspoäng på 2 136 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Snittblommor, växter, binderier till begravning, bröllop och övriga arrangemang som du behöver florister till. Presentavd.:smycken,heminredning m.m. mm.