58

Facebook-analys av

Spargrossen

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Spargrossen, baserad i Surahammar i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 15 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Spargrossen publicerar ett inlägg igenomsnitt 5,8 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
52
Följarskara
51
Frekvens
67
Följare
1,7K
Interaktioner
5,9K
Interaktioner per inlägg
58,3
Interaktioner per följare
3,5
Inlägg per vecka
5,8

Vinnarinlägg

Spargrossen

TÄVLING‼️ Imorgon börjar melodifestivalen! ???? Var med och tävla om den här mellokorgen fylld med en påse ostbågar, en påse sourcream & onion chips, 1,5L Coca cola, en påse bilar, en kexchoklad, och en daim. Det du behöver göra är att???????? 1. Gilla och dela detta inlägg. Gilla…

931 interaktionspoäng på 1 679 följare
Spargrossen

Nu är det tävling igen‼️ Eftersom att ni är så fantastiskt duktiga på att gilla,dela och kommentera så kommer vi att ha fler tävlingar framöver???? Var med och vinn ett mellopaket som innehåller OLW maxi bag lättsaltade chips 450g, OLW maxi bag grillchips 450g, Coca Cola 1,5 liter,…

763 interaktionspoäng på 1 679 följare
Kurstipset: Facebook för företag 1
För dig med begränsade kunskaper i hur man jobbar strategiskt med Facebook. Välkommen till Helsingborg 24 april, Kristianstad 26 april, Halmstad 2 maj eller Mölndal 3 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Spargrossen

Lucka 2️⃣2️⃣ Olika glödlampor 5:- Ord.Pris 20:- Välkomna!???????? (Dela gärna inlägget)

3 interaktionspoäng på 1 679 följare
Spargrossen

Den nya populära grejen Squishy har kommit????‼️ Liten Squishy 20:- Stor Squishy 59:- (Dela gärna inlägget)

7 interaktionspoäng på 1 679 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkomna till ett varuhus med brett sortiment. Hos oss hittar du det mesta till lågpris. Våra öppettider är Mån-Fre 9-18, Lör 10-16 och Sön 11-15. Välkomna