56

Facebook-analys av

Håkans Hembageri

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Facebook-aktiviteter från Håkans Hembageri, baserad i Hallstahammar i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*56, vilket är 11 % bättre än medianen.

Veckans tips

Publicerar för sällan. Håkans Hembageri publicerar ett inlägg igenomsnitt 1,3 gånger i veckan. Det är tyvärr lite lågt. Man bör ligga på minst 2-3 inlägg per vecka för att upprätthålla algoritmens respekt för en. Det finns sätt att åstadkomma detta trots att man har annat att göra.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
53
Följarskara
53
Frekvens
51
Följare
3,6K
Interaktioner
5,6K
Interaktioner per inlägg
139
Interaktioner per följare
1,6
Inlägg per vecka
1,3

Vinnarinlägg

Håkans Hembageri

Vinn en semmelprovning! Varje dag har vi minst 7 sorters semlor (imorgon har vi 10 olika sorter). Vilken är din favorit? Kommentera nedan och dela gärna så har du chans att vinna 8 semlor (givetvis olika sorter ????). Vi drar slumpmässigt tre vinnare som presenteras här på FB på tisdag kl.…

1 170 interaktionspoäng på 3 569 följare
Håkans Hembageri

Nu har vi semlor varje dag. Idag har vi traditionell semla, vaniljsemla, munksemla, muffla och semletårta. På fredag har vi även wienersemla och wrapsemla samt en spännande nyhet om ni törs prova! ????

414 interaktionspoäng på 3 569 följare
Kurstipset: Facebook för företag 2
Ger en fördjupad förståelse med målet att öka er konvertering och bygga varumärke. Välkommen till Stockholm 16 maj, Malmö 17 maj eller Göteborg 25 maj.
Fler kurstillfällen >>>

Förlorarinlägg

Håkans Hembageri
18 interaktionspoäng på 3 569 följare
4 mån sedan
Håkans Hembageri

Idag har vi öppet kl. 6-18. Ha en riktigt trevlig dag! :)

30 interaktionspoäng på 3 569 följare

Interaktioner per inlägg

Andra intressanta kanaler

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.

Välkomna till Håkans Hembageri! Norra Hantverkaregatan 4 73430 Hallstahammar 0220-14232 Bageriet har funnits sedan 1982..