58

Instagram-analys av

Glada Hästen i Spiltan

Nischad Utbildning har analyserat de senaste 3 månadernas Instagram-aktiviteter från Glada Hästen i Spiltan, baserad i Västerås i Västmanland. Under den här tiden har de uppnått en NU-poäng*58, vilket är 16 % bättre än medianen.

Veckans tips

Bra publiceringsfrekvens. Glada Hästen i Spiltan publicerar ett inlägg igenomsnitt 4,4 gånger i veckan. Det är alldeles utmärkt! Men man bör ställa sig frågan om man verkligen hinner skapa kvalitetsinlägg med såpass hög publiceringsfrekvens. Ibland kan det vara nyttigt att ägna mer tid åt inläggen, och publicera mer sällan.

Din NU-poängs beståndsdelar

Engagemang
54
Följarskara
51
Frekvens
62
Följare
1,3K
Interaktioner
2,9K
Interaktioner per inlägg
70,3
Interaktioner per följare
2,2
Inlägg per vecka
4,4

Vinnarinlägg

Glada Hästen i Spiltan

Varför välja mellan swarovski och klincher när du kan få båda. Nytt träns från SD-design med ställbar nosgrimma, anatomiskt nackstycke och urtjusigt pannband. 1399kr inkl tygel. #sddesign @riders_brands #crelido #gladahästen

106 interaktionspoäng på 1 298 följare
Glada Hästen i Spiltan

Idag har vi fått hem fluff och ludd i stora lass. För vem vill väll inte ha mjukt och skönt och slippa skav. PS. bara fake får #boots #hoppgjord #transportskydd #grimma #sadelgjord #benskydd #eskadron #protector #gladahästen

90 interaktionspoäng på 1 298 följare
Kurstipset: Instagram för företag
Måste-kunskaper för dig som vill nå kvinnor och unga vuxna i Sverige. Välkommen till Göteborg 6 november, Stockholm 7 november, Malmö 13 november eller Norrköping 29 november.
Fler kurstillfällen >>>

Inlägg som tagits emot sämre

Glada Hästen i Spiltan

Nu är det kampanj på NAF Oestress 25% rabatt. Så passa på att prova om ditt sto är lite lynnig. #naf #oestress #gladahästen

16 interaktionspoäng på 1 298 följare
Glada Hästen i Spiltan

FIR-tech Limided Edition Nu kan du få de fantastiska FIR tech täckena i Hot Pink, Happy Turkos och Timeless Gry. #firtech #backontrack #gladahästen

65 interaktionspoäng på 1 298 följare

Interaktioner per inlägg

Underlaget för denna analys hämtades från Instagram för 7 mån sedan

Prenumerera på denna analys

Prenumerera

"Kunskap som ökar intäkterna är en god investering"

Vi på Nischad Utbildning är ständigt nyfikna på vad som går hem hos världens sociala medier-användare, och hur man bättre genererar konkret försäljning. Vi analyserar därför löpande fler än 1 miljon verksamheter i de sociala medierna.

Använd sökfunktionen uppe till höger på sidan för att hitta en analys av din eller konkurrentens verksamhet. Eller varför inte söka på ort, län eller bransch.

Vi har utbildat och hjälpt över 1000 verksamheter att få ökad lönsamhet med sina sociala kanaler - alltifrån stora koncerner till små egenföretagare. Ta en titt på vårt kursutbud och boka dig en kursplats redan idag.

Se vårt kursutbud

Vad är NU-poäng?

NU-poängen (Nischad Utbildning) är ett kvalitetsvärde som Nischad Utbildning har utformat. Det är ett värde mellan 0 och 100 som baseras på de senaste 3 månadernas aktiviteter i de sociala medierna. NU-poängen bygger på följande:

  • Engagemang. Ett mått på hur stor andel av de svenska följarna som regelbundet engagerat sig i inläggen genom att gilla, kommentera eller dela. En kommentar betyder mer än en gilla, en delning mer än en kommentar.
  • Följarskara. Hur många du har en potential att nå ut till. Ett stort engagemang i all ära, men utan en viss publik skapas ingen effekt.
  • Frekvens. Hur ofta du kommunicerar. De sociala nätverkens filter vill leverera en strid ström av intressant innehåll till sina användare. Ett viss flit i ditt publicerande är till din fördel.

Ett vanligt företag/organisation bör ligga kring 50 NU-poäng eller högre. Ett värde långt under 50 visar på en problematik som behöver åtgärdas. De flesta parametrar i NU-poängen baseras på ditt och andra verksamheters medianvärden och inte medelvärden. Enstaka toppar eller bottennapp påverkar därför inte resultatet. Det är genomgående hög "vardagskvalitet" som premieras.